Wednesday, February 17, 2010

emalaev ja karvased naised

Kui kusagil oli juttu, et Helenal Tsiilis on karvased naised, siis kaldun arvama, et neid jagub terve Ladina-Ameerika peale. Nagu p2riselt!! Ja mitte sellest ei tahtnud ma r22kida.. pigem sellest, et mul tuleb m2rtsis kuu aega vaheaeg!!!! TERVE KUU!!!! kui 6nnelik v6ib sellise asja yle olla?! Ja siis uurisin asja, et kas pean teise semestri ka 6ppima siin nii kaua kuni 2ra l2hen.. hmm. t2di arvas, et jah .. aga hmm ee.. no natuke ju v6ib. R22gin Ximenaga (mu tugiisik ja yfu nina siin Quitos), saab rohkem selgust. Shaallaaalaa. Hommik algas nii r66msalt ikka.
Homme pean koolis tegema ettekande Eesti kohta. Turisminduse poole pealt. Edu neile kama ja tatra s66misega. :D Hah, 6htul m6ksin oma kuulsa hapukoore moodi asja ka kokku ja hakkab nalja saama.
Reedel on v6istlused, jeppiii. L6puks ka midagi selle kandi pealt :) Ja siis esmasp2eval on keskaasta seminar v6i midagi selle laadset. Hommikust 6htuni YFU kontoris oma USA ja Soome v6piga. Jah, vinge. V2hemalt ei pea Antropoloogia eksamit tegema. Praegu on see ettekannete ja eksamite periood. Olen vaimustuses, nooot. Aga siis tuleb ju vaheaeg!!! Ah, t2na oli ka p2ris hea, yks 6petaja lihtsalt ei tulnud tundi(mis on mu koolis ylimalt haruldane) ja nii me seal passisime 4kesi, kuulasin paar ettekannet 2ra ja lasin varvast.
Terve n2dalavahetus ja esmasp-teisip oli karneval, seega kooli polnud ja sai niisama l6distada vee ja vahu ja igast asjadega. Pole paha koolis k2ia ainult 3 p2eva n2dalas. Seega k2isime perega Mindos ja kusagil Los Bancose ja Puerto Quito vahel j6lkumas. Mingi a la teest k6rval keset p2rap6rgut oli bassein ja palmid. Kui iluuuussss! No siis sulistasime seal, sain m6nusalt putukate k2est pureda aga elasin yle. Oi, siiani elus. Ja eile sai Deysi (tsikk trennist) ja ta vennaga uisutamas k2idud, t2itsa l6pp kui kena vend tal on! :D (see ei olnud praegu iroonia! ) ;)
Kui see k6ik v2lja j2tta, siis la vida es duro(ei viitsi isegi seletada, et miks). mussmuss:*

1 comment:

  1. Triin, sul on minu luba kõik kenad vennad suvel endaga kaasa võtta kui tagasi hakkad sõitma:D

    ReplyDelete