Monday, February 8, 2010

villane sokk

vs pigem villand on see 6ige s6na. Nii koblakas on ees. Sesm6ttes, et koolist ikka. Muidu v6iksin siin niisama tsillida ja asja aga koolist on t6siselt siiber. Enne tundide algust juba teadsin, mis jama sealt tuleb. See ja j2rgmine n2dal on igast eksamit ja ettekanded ja asjad, millest varsti hakkan 6udusunen2gusid n2gema, sest neid lihtsalt on nii palju. T6sine vastumeelsus tabas mind hommikul ikka. Aga nii kui Danieli ja Stefyt ja teisi n2gin oli kohe elu ilusam ja p2ike tuli pilve tagant v2lja. Ma ei tea, natuke imelik on v6i nii.. ei oska isegi seletada.
Nv oli j2rjekordne 6gimispidu ehk synnip2ev. Igast 60aastaseid sugulasi n2gin ja oioiii kui tore oli p2rast valutava k6huga autoni roomata.
Mingi imelik laiskus on peale tulnud, blogi ka ei viitsi kirjutada enam. Kui kodus pea iga 6htu niisama midagi trykin, siis alati kui internetti j6uan, on k6ik meelest l2inud. Hea siis.
Mingi imelik uni on ka. V6i pigem unetus. 2rkan kell 3-4 vahel yles ja und enam ei tule. A la 10 minuti kaupa magan edasi aga see pole mingi uni ju. Ja meil on kodus nyyd hiireke. How fun. Sesm6ttes, et nagu p2riselt on selline olevus, kes s66b igast asju ja tekitab pruune asjandusi igale poole. 6nneks ainult all korrusel. Kui tore. Kuni ma teda enda voodist ei leia on hyva.
Einoh, kui see k6ik v2lja j2tta, siis p2ike paistab ja elu on ilus (jah, yritan positiivselt m6elda). Lippan trenni nyyd :) musmuss:*

No comments:

Post a Comment