Sunday, March 29, 2009

"Ei viitsi"

Ei viitsi on tõesti päeva märksõna. See on siiani kehtinud kõige kohta, kehtib ka edasi. Ma ju ometi tean, et peaks õppima AGA ei viitsi. Tore oleks, kui see sõna ära ununeks aga noh, seda vist siiski ei juhtu. Head õmblejat oleks vaja. Anyone? Hille ei julge seda tööd enda peale võtta, sünnitamas ju varsti ja siis ehk ei jõua lapse kõrvalt teha. Ei ole hullu. Ma nii kui nii vist otsustasin netist kleite otsides ümber juba, mida tahan. Varem tahtsin miskit sellist nagu Siiril jõuluballil oli 2007, ainult pluusi ja seeliku variandis, et saaks hiljem ka kanda, eraldi.
Need olid sellised lihtsad ja huvitavamad, mida netist leida oli. Enamus olid ikka niiiii pidulikud, et andke abi.

Ülal oleva kleidi juures võiks alumise pitsi asemel olla see sama riie, mis ülemise pitsi juurest alla jookseb, siis juba laseks teha sellise asja endale.

Selle juures meeldib lihtsus, kuid samas kerge elegants. Mõnusalt õhuline ka. Tagant vaade on tegelikult nõme aga ma mõtlen miskit paremat välja (hetkel a la paksud paelad ja suur lehv).

Eile otsisin pilte, mida Ecuadoris perele vaatamiseks saata. 30 pilti on suht miinimum, mis jäid sõelale eiteakuipaljudest. Tähtsad inimesed, pere, hobid, klass. Viin homme usb-l linna, lasen ära ilmutada. Siis on minnes igast ühest midagi mälestuseks kaasas, killuke neist jääb ju alatiseks minuga.

Endalegi imestuseks, suudan antud lubadusi täita ning vaatasin üle laevapiletite hinnad. Edasi tagasi kõige odavam tuleb 270.-/in, teine variant on 300.-/in. Väga hull ei olegi aga nojah, see on vaid minu arvamus. Tahaks niinii minna. Mais saaks. Pärast ühiskonna eksamit jehhat tõmmata. Eks vaatab.
Me Mannuga omast arust teeme trenni. Suve nimel. Ei lähe enam mäkki enne mai lõppu. Vähemalt burksi ei osta. Elame näeme. Magusapäev on ka ainult 1x nädalas. Plaanid on kõvad :D hahaaa..üpris masendav.

Sukeldun nüüd vene keele ja inka lainele. Mummulisi unenägusid! :)

No comments:

Post a Comment