Friday, March 20, 2009

Now I know it for sure

Tihkelt tihe päev oli. Pärast eilset slämmi-rallit polnud tore ärgata AGA ma ütleks, et täitsa tavaline unine olek oli siiski. Kella 12ks läksime emaga Tartusse, YFU direktoriga vestlusele. Ega seal väga palju midagi uut teada ei saanud, netist lugenud reegleid ja asju niigi. Hästi mõnus oli ikka :) Oliver ise on tohutult lahe, esmamulje põhjal otsustades kohe kindlasti. Reisinud on palju nagu ma aru sain. Aga Ecuadori pole veel jõudnud. Küll jõuab! Üldse, hiljem kui kella 17ks läksin (väikese hilinemisega), olid seal Diego (Uruguayst pärist intern, kes töötab Tallinna kontoris paar kuud), just vahetusaastalt tagasi tulnud Triin, ja veel inimesi, kes on vahetusaastal käinud. Diego ise käis Rootsis. Siinkohal tervitused rootslastele! :) Aga no nii lahedaid inimesi, kellega saab vabalt suhelda ikka naljalt Eestist ei leia. :) Suhteliselt mõttekas käik oli sinna hoolimata sellest, et jube kiire oli (linna, trenni, linna.. ja süüa ka sain alles 19 ajal, jejee). Nüüd sain rohkem kindlust selle suhtes, et kas minna või jah. Ja lähen.

Linna lähen ka. AGAIN. Vaikselt hakkab lubade olemasolu juba häirima. Muidu oli ikka see, et kui vaja kusagile minna, siis sõltusin teistest aga nüüd olen ise oma aja käsutaja. Nii nii palju on teha.

Sauna saab. Kohe lähen ka. Vaja enne pidu ikka puhtaks küürida :) Ja saun on hea! Eriti kui on veel mõnus seltskond, kellega saunas käia:)

No comments:

Post a Comment