Monday, March 23, 2009

Olen tomat

Vaheaja lõpp. Kooli algus. Viimane mõttetu/mõttekas kuu koolis. Mõttetu just selle poolest, et tundides me nii kui nii midagi tarka korda ei saada. Va nendes ainetes, milles eksamit teen. Samas mõttekas, sest midagi jääb ikka kahe kõrva vahele pidama. Hernes ampsab ka vahel harva. Väga harva. Kool kooliks. Hetkel, mil uni hakkab võimust võtma, tundub see üpris mõttetuna (nojaa, ega iga minut ei saagi mõelda, et kuu aja pärast on kirjand ja kahe kuu pärast on biuka ning siis on kõik läbi. Vahepealsed eksamid on veits ladnamad. Ühiskond ei ole tegelikult. Peaks õppima hakkama, kas või natukene iga õhtu.. Oleks vaid pealehakkamist.

Õhtul nüüd oli mõttes Püssikasse minna aga mõtteks see jäigi. Ja nagu viimasel ajal kombeks on, laseb mõni tšikk ka rängalt üle. Üldse ei põeks. Oleks tahtnud minna aga pealetükkiv ja mõttetu tõmblemine on väga out ja seega on hea, et ei läinud. Nüüd on mõtted. Need samad mõtted, mis eelmine nädal. Samal ajal. Samas kohas. Elu on seiklus sellest hoolimata.

Hetkel telerist käivas Gossip Girls'is oli lause "olen tomat!". Kurja, see kehtib minu kohta ka, sellest siis heading. Tomat, kes laseb endale hambad sisse lüüa kõige haavatavamal hetkel, ise sellest aru saamata, ning hiljem on plödi ning märkamatult ära kasutatud teiste poolt, et neil hea oleks. Jejeee. Lahinguväljal näeme, raisk!

Läheks Rootsi. Mingiks pikemaks ajaks kui 5h. Näiteks nädal, või midagi sinna kanti. Elaks tšikkide juures ehk ja maitseks kohalikku linnamelu, ööelu. Freja, Linnea, Rebeca, Elin on vist suvel isegi Eestisse tulemas. Mõnus:) Peab vaikselt mõtlema hakkama, mida teha jne. Üks plaan oli nad Verevi rannakale viia - saavad vabalt sisse ja on enam-vähem üritus ka. Pärnu peaks ka teemas olema, suvepealinn ju siiski.

Rääkides suvest.. peaks tööd hakkama otsima. Tegelikult võiks rootsi keelt natuke õppida ja sebida midagi Rootsist endale, või Soomest. Külli käest pean uurima, kuidas ta Iirimaale sai suveks. Oh, kaks varianti on veel peale nende, mis pole hetkel kõva häälega rääkimiseks.
(Kr. & Ta.) - my superhyper secret code, haha.

God natt! :) (tuletab meelde, et.. jag måste göra test i svenska lektionen)

No comments:

Post a Comment