Tuesday, March 24, 2009

Pointless? Jah!

Don't try to live in dreams.. instead of that face the reality and deal with it. Tänase päeva mõttekaim lause minult.

No ja SEE teema - mina ei tee enam midagi, et saaks parem vms. Jookske ise jalad rakku ja nina veriseks. Daaah! ... Viimastel nädalatel on tee saanud parimaks kaaslaseks õhtuti. Nii nagu hetkelgi. Avastasin, et sidruni tee, mis mulle varem üldse ei maitsenud, on päris hea. Ja nii ongi.
Eile öösel, enne magama minekut mõtlesin, et hakkan asjalikuks ja õpin ühiskonda. See tundub hetkel tõesti kõige nõrgem olevat. Õppisingi mingi tund aega. Koolis õppisin ka vahetundide ajal. Ebatavaline nähtus minu puhul? Jah. Peab ära harjuma.

Iseenda imestuseks leian end ETV-d vaatamast/kuulamast, kus käivad kultuuriteated vms. Räägiti teatris käimise vähenemisest ja inimeste hinnatundlikumaks muutumisest. Selles on oma iva sees. Käisime ema ja isaga 16ndal märtsil Jan Uuspõllu "Ürgmees" vaatamas, mis oli mahedalt mõnusa huumoriga, kuid samas ka mõtlemapanev. "Kõik mehed on sitapead". Pilet oli peaaegu 170.-, mis on suht krõbe summa juba kui arvestada seda, et viimane Jani etendus, mida vaatamas käisin, "Vabamõtleja", oli tunduvalt odavam.Tegelikult täiesti arusaadav, et kusagil peavad hinnad tõusma siiski, näitlejatel on ka vaja ära elada ning teatritel toime tulla omadega.

Nagu juba kombeks saanud, satun igasugustele lehekülgedele täiesti juhuslikult. Nii ka täna, mil leidsin Paula blogi. Lugesin. Ja lugesin veel natuke. Miskipärast pani loetu mind temast teismoodi mõtlema. Positiivsemalt of course.

Olin tubli ja saatsin Tartu hotelli kirja ära. Väike võimalus on, et saan sinna suveks tööle. Võiks saada. Lihtsaim ja lähim variant. Esseed pean kirjutama hakkama. Ausalt öeldes ei pea aga tahan, sest see arendab ja aitab kirjandit paremini kirjutada. Homme on tähtaeg, kuid ma alles täna kuulsin sellest. Ehk juhtub nii ja jõuan miskit normaalset kokku klopsida. Keskerakonna Noortekogu esseekonkursi tähtaeg on 30.aprill, selle peaks ka millalgi ära tegema.

Head kirjutamist mulle. : )
Tsau-pakaa!

No comments:

Post a Comment