Wednesday, June 24, 2009

Iga lõpp on millegi uue algus

Tegelikult pole kõik nii igav ja hall. Kõigest korra nädalas. Ja viimane kord oli vist 13.juuni kui ma ISE kirjutasin, et ei viitsi Eestis olles siia postitada. On, millest mõelda, kirjutada ja rääkida aga kõik see ei näe ilmavalgust mu blogis. Õnneks. Kui siis ainult draftidena, mida ma never ei avalda. Naljanina selline.

Nii paganama hea oli The Suni & Singer Vingeri kontsert! :) Kui Tannu & Co. lavalt ära läksid, siis lendasime letti, et saaks ehk autogrammi vms. Keda polnud, see oli Tanel. Rääkisime mingi hädise turvaga isegi juttu, et ta kutsuks või nii aga ei. Memmekas oli. Mis siis ikka, läksin lauluka peale sõpru otsima. Ja kui tagasi jõudsin, siis arvake ära, kas Pirjo oli vahepeal saanud autogrammi? JAAA! Kurat võtaks. Mine veel söö pelmeene ja otsi sõpru, jääd Tannust ilma. Fkk. Päris feil oli :D .. a, need naljakad turvad tahtsid Liisi venda ka trahvida. Alaealine ja jõi. Valus. Suur õde päästis hädast välja.

Lõpetamine-20.juuni 2009. Nii mõndagi oleks öelda aga ei oska kõike sõnadesse panna. Võib-olla jääks sõnadestki väheseks. Kummaline.



Pühapäeval käisin Sveni lõpetamisel Nõos. Ma ju lubasin, et lähen :) ..nii hea meel on näha inimesi, kes on siiralt rõõmsad. Ja sealne direktori kõne-no andke andeks aga see oli midagi väga head võrreldes Tiidu termodünaamikaga, mille pointi keegi ei tabanud.
Esmaspäeval oli kutsekalõpetamine. Pommiävardust ikka ei teeks ju?! Umbes 30min oli aktus kestnud kui saalist välja aeti, nii tore-nii tore. Võtsime Liisuga 2h Vanemuise ees päikest. Ja kuna nii palju oli kulunud mökutamisele, siis õhtusele Marise ja Mardi lõpukale ei viitsinud jääda.

Endiselt on inimesi, kes igal võimalikul hetkel löövad noa selga ise selle juures head nägu tehes. Ja endiselt on nõmedaid ja tüütuid inimesi. Issanda loomaaed on tõesti suur ja lai.

1 comment:

  1. Tore kuulda, et keegi Nõos lõpetamistel käib. ;) Eriti yfu-kas. Rõõm oli lugeda kohe. :)

    ReplyDelete