Sunday, January 17, 2010

2raytlemata tore on kui vaatad yle pika aja oma postkasti ja leiad sealt eest mingid halenaljakad pildid, hah, v2hemalt sain hea k6hut2ie naerda:) Nii. Asi on tegelikult nii kaugel, et tahan siia j22da juuli l6puni, uurisin just ylikooli asja ja peaks yfuga ka r22kima.
See selleks. Kujutate ette nalja, ma saan siin salatit ja k6ike sellist okeid toitu nyyd ka, mitte ainult riisi. Mu vanemad otsustasid, et hakkavad j2lgima, mida s66vad.. ostsid isegi 2 DVD-d, et nende j2rgi tantse 6ppida ja nii kaalust alla v6tta. Vinge. Endiselt ei j6ua 2ra imestada kuidas perega vedanud on! :) (sylitasin 3 korda yle 6la)
Yfukad l2ksid eile Ruta del Soli.. ilmselt ma polnud maksnud selle eest, sest ei teadnud, millal tagasi tulen ja v2rki, seega k2isin nendega linnas niisama juttu ajamas. Louise (yks mu university buddy´dest) l2heb tagasi Belgiasse, kahju. Sesm6ttes, et kui kolmekesi koos tema ja Anabeliga saabusime k6igist hiljem, siis saime kohe l2hedasteks ja nii.. Aga mis teha.
Ouu. Ja yksp2ev l2hen teen kohustuslikke turistikaid ka ilusatest kohtadest, et keegi ei saaks enam v2ita, et elan kusagil p2rap6rgus :)
Besitos :*

No comments:

Post a Comment